Home / Lajme / Maqedoni / Thaçi:Ne kete shtet nuk respektohet kushtetuta

Thaçi:Ne kete shtet nuk respektohet kushtetuta

22 janar-
”Unë si qytetar kam bërë padi penale për shkak se gjatë vitit 2002-06 më është hartuar dosje me përgjim dhe ndjekje mua dhe familjes dhe kjo ndalohet nga ana e Kushtetutës.
Prokurori Publik në bazë të fletëparaqitjes sime penale ka kërkuar në rrugë zyrtare prej MPB-së që ato t’i afrojnë dokumentin origjinal të dosjes .Nuk kemi të bëjmë aspak me shtet ligjor apo me qytetarë “ deklaroi Thaçi.

Kryetari I PDSH-se Menduh Thaçi ka mohuar deklarata Jankullovskes te cilat I quajtur te rrejshme dhe mashtruese e ministres së brendshme se kinse Thaci si qytetar i qenka drejtuar MPB për të marrë dokumentin e vërtetë apo kopjen ose origjinalin e dosjes.Kjo tha Thaci nuk është e vërtetë .

”Unë si qytetar kam bërë padi penale për shkak se gjatë vitit 2002-06 më është hartuar dosje me përgjim dhe ndjekje mua dhe familjes dhe kjo ndalohet nga ana e Kushtetutës.

Prokurori Publik në bazë të fletëparaqitjes sime penale ka kërkuar në rrugë zyrtare prej MPB-së që ato t’i afrojnë dokumentin origjinal të dosjes .Nuk kemi të bëjmë aspak me shtet ligjor apo me qytetarë “ deklaroi Thaçi.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *