Home / Lajme / Maqedoni / Alajdin Abazi anëtar i redaksisë së Enciklopedisë së Maqedonisë

Alajdin Abazi anëtar i redaksisë së Enciklopedisë së Maqedonisë

15 shkurt
Shpallja e pavlefshme e Enciklopedisë së Maqedonisë erdhi si rezultat i reagimeve të shqiptarëve të cilët jo vetëm që nuk pranuan të pavërtetat që ishin shkruar pa fakte dhe argumente, por kërkuan dhe e shpallën të pavlefshme enciklopedinë dhe në të njëjtën kohë u vendos krijimi i një redaksie të re për një Enciklopedi të re.

Urim Hasipi
Njësia e Akademisë së Shkencës dhe Arteve të Maqedonisë, ka propozuar dhe caktuar akedemikun shqiptar Alajdin Abazi, si anëtar të ri të Enciklopedisë së re të Maqedonisë për shkencat matematiko-natyrore.

Shpallja e pavlefshme e Enciklopedisë së Maqedonisë erdhi si rezultat i reagimeve të shqiptarëve të cilët jo vetëm që nuk pranuan të pavërtetat që ishin shkruar pa fakte dhe argumente, por kërkuan dhe e shpallën të pavlefshme enciklopedinë dhe në të njëjtën kohë u vendos krijimi i një redaksie të re për një Enciklopedi të re.

Redaksia e re do të përbëhet nga nëntë anëtarë. Anëtarët e rinj të redaksisë së re të Enciklopedisë duhet të zgjidhen nga sfera e kulturës, historisë, letërsisë dhe gjuhës shqipe etj.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *