Home / Sport / Euro 2012, shorti me 7 shkurt ne Varshave

Euro 2012, shorti me 7 shkurt ne Varshave

Spanja, kampionia e Evropes ne fuqi, do te jete nje nga nente kokat e serive te shortit per kualifikimet e Uefa Euro 2012, ne program me 7 shkurt ne Varshave.

Do te terhiqen gjashte globe me nga gjashte skuadra dhe tre me pese, nga te cilat do te dalin emrat e 14 skuadrave qe do te perballen me Polonine dhe Ukrainen, vendet organizatore.

Ndarja e grupeve te kombetareve u be ne baze te renditjes se UEFA-s, i percaktuar ne perfundim te kualifikimeve per Kupen e Botes FIFA.

Cdo grup do te kete nje skuader te percaktuar, nderkohe qe do te jene gjashte grupimet duke perfshire ketu nje skuader qe vjen nga globi i gjashte.

Skuadrat do te perballen mes tyre ne periudhen mes shtatorit 2010 dhe tetorit 2011, ne datat e percaktuara qe me pare.

Gjithashtu lexo

Ylli i Shkëndijës: Nuk kemi çfarë të humbasim ndaj Milanit

Ardian Cuculi ka thënë se Shkëndija do të tentojë të bëjë lojën e saj dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *