Home / Lajme / Maqedoni / Komuna e Tetovës ndihmon operimin e Gëzim Halilit

Komuna e Tetovës ndihmon operimin e Gëzim Halilit

18 shkurt
Propozimi I këshilltarit Durim Luma që t`I ndihomet këtij fëmiju ka hasur në mirëkuptim të plotë tek këshilltarët e të gjitha partive politike.Në arysetimin e tij, Durim Luma tha se këtij fëmijët është më se e nevojshme që t`I ndihmohet pasi që megjithë ndihmën që I është ofruar familjes Halili, mjetet nuk janë të mjaftueshme për shërimin e tij

5 mijë euro do ti ndahen Gëzim Halilit nga ana e komunës së Tetovës për operim të syrit në njërin nga spitalet e Gjermanisë.Kështu kanë vendosur sot unanimisht këshilltarët e komunës së Tetovës gjatë seancës së sotme.

Propozimi I këshilltarit Durim Luma që t`I ndihomet këtij fëmiju ka hasur në mirëkuptim të plotë tek këshilltarët e të gjitha partive politike.Në arysetimin e tij, Durim Luma tha se këtij fëmijët është më se e nevojshme që t`I ndihmohet pasi që megjithë ndihmën që I është ofruar familjes Halili, mjetet nuk janë të mjaftueshme për shërimin e tij.
Ai theksoi se gjatë vitit të kaluar në operacionin e parë të pesëvjeçarit Gëzim Halili nga Tetova asnjë institucion nuk I ka ndihmuar dhe është e arsyeshme që ne si komunë dhe këshill komunal të ndajmë mjete për operacionin e dytë. Operacioni I Halilit kushton 10 mijë euro nga të cilat prindërit e tij kanë mundur të sigurojnë vetëm 3 mijë euro. Tani edhe komuna I siguron 7 mijë euro për të kompletuar shumën e nevojshme për operacion.(U.H)

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *