Home / Lajme / Maqedoni / Në Aeroportin e Shkupit pengohet kontrabandë e arit

Në Aeroportin e Shkupit pengohet kontrabandë e arit

10 shkurt-
B.G. edhe krahas asaj që nuk ka paraqitur asgjë për kontroll doganore është orientuar në kontrollim të hollësishëm me ç’rast pas skenimit të bagazhit të tij, nëpunësit e doganës kanë shkuar drejt kontrollimit të bagazhit me ç’rast e kanë gjetur arin të mbështjellë në letër alumini dhe në plasmasë, të vendosur mes veshjesh.

Nëpunësit doganorë të Aeroportit ne Shkup penguan tentim të bartjes ilegale të rreth 2,5 kilogramë stolive të arit, vlera e të cilave është vlerësuar në rreth 36.000 euro.

Ari është gjetur në bagazhin e shetasit turk me iniciale B.G. i cili ka dashur të fluturojë për në Stamboll.

B.G. edhe krahas asaj që nuk ka paraqitur asgjë për kontroll doganore është orientuar në kontrollim të hollësishëm me ç’rast pas skenimit të bagazhit të tij, nëpunësit e doganës kanë shkuar drejt kontrollimit të bagazhit me ç’rast e kanë gjetur arin të mbështjellë në letër alumini dhe në plasmasë, të vendosur mes veshjesh.

Kundër personit B.G. është parashtruar kallëzim penal për kontrabandim të mallit me vlerë të madhe.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *