Home / Lajme / Maqedoni / Sondazhet: BDI 6,1 PDSH 3,9

Sondazhet: BDI 6,1 PDSH 3,9

22 shkurt
Për LSDM-në do të votonin 9,3 për qind e të anketuarëve, BDI-ja 6,1 për qind, PDSH-ja 3,9 për qind, ndërsa DR-ja 1,5 për qind.

Reth 30 për qind të anketuarve nuk dinë se për këtë do të votonin, ose nuk kanë dhënë përgjigje në këtë pyetje, ndërsa 24,1 nuk janë deklaruar për asnjë parti.

Në bazë të anketës së institutit “Pavel Shatev” të zbatuar nga 15 deri më 20 shkurt në 1.106 të anketuar terreni në pyetjen nëse nesër mbahen zgjedhje parlamentare për kë do të votoni, 24,5 për qind u deklaruan për VMRO-DPME-në.

Për LSDM-në do të votonin 9,3 për qind e të anketuarëve, BDI-ja 6,1 për qind, PDSH-ja 3,9 për qind, ndërsa DR-ja 1,5 për qind.

Reth 30 për qind të anketuarve nuk dinë se për këtë do të votonin, ose nuk kanë dhënë përgjigje në këtë pyetje, ndërsa 24,1 nuk janë deklaruar për asnjë parti.

Nga politikanët Nikolla Gruevski e mori besimin e 26 për qind të së anketuarëve, Branko Cërvenkovski 8,4 Ali Ahmeti 6,1 dhe Menduh Thaçi 3,6 për qind.

Se nuk kanë besim në asnjë politikan janë deklaruar 32 për qind e të anketuarve.

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *