Home / Lajme / Maqedoni / Kalaja e ndaluar për 14 mars

Kalaja e ndaluar për 14 mars

15 mars

”Kjo iniciativë shkaktoi huti të madhe tek pushtetarët e BDI-së të cilët të frikësuar nga realiteti si gjithmonë, angazhuan arselane të mëdha të njësitetit special ku momentalisht Kalaja e Tetovës është e rrethuar me polici, përplot e mbushur me njerës të uniformuar dhe të armatosur dhe të maskuar”, thuhet në kumtesën e shoqatës Kalaja.Më tej në kumtesë thuhet se “zotëri Ahmeti është koha kur do të del në shesh e vërteta, çdo tradhëti që keni bërë ndaj këtij populli.

Shoqatës së veteranëve dhe invalidëve të luftës të UÇK-së Kalaj, të dielën në mesditë I është ndaluar vendosja e buketave dhe flamurit kombëtar në Kalanë e Tetovës.Sipas kësaj shoqate, buqeta me lule duhej të vihej në kalanë e vërtetë e jo në kalanë e improvizuar aty ku ra dëshmori I parë Servet Ferati.

”Kjo iniciativë shkaktoi huti të madhe tek pushtetarët e BDI-së të cilët të frikësuar nga realiteti si gjithmonë, angazhuan arselane të mëdha të njësitetit special ku momentalisht Kalaja e Tetovës është e rrethuar me polici, përplot e mbushur me njerës të uniformuar dhe të armatosur dhe të maskuar”, thuhet në kumtesën e shoqatës Kalaja.Më tej në kumtesë thuhet se “zotëri Ahmeti është koha kur do të del në shesh e vërteta, çdo tradhëti që keni bërë ndaj këtij populli.

Ti je ai që shite Kalanë e Tetovës, ti je ai që tradhëtove luftën”, thuhet në kumtesën e shoqatës së veteranëve dhe invalidëve të luftës Kalaja. Ndryshe kjo shoqatë ka paralajëmruar se gjatë ditës së hënë do të mbajë një akademi përkujtimore kushtuar luftës së 2001.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *