Home / Lajme / Maqedoni / Koncert ne Tetove me 7 dhe 8 mars

Koncert ne Tetove me 7 dhe 8 mars

3 mars-
Programi që do të organizohet dhe do të shfaqet gjatë kësaj nate , është edhe një sukses I këtij ambsambli për këtë fillim viti që po ndërmeret për t’u përmbushurë kërkesat e programit të punës së tyre dhe njëheri për t’u përmbajturë me fanatizëm ruatjen e traditave dhe trashëgëmisë kulturore shqiptare, që më vonë gjatë muajve në vijm , do të shfaqen edhe nëpër festivale folklorike me karakter kombëtar.

Me 7 mars Qendra kulturore e Tetovës do të jetë arena e shfaqjes së një koncerti të madh me karakter festiv I cili organizohet nga ana e ambsamblit të këngëve dhe valleve shqipe Burimet e Sharit nga Tetova.

Këngët,vallet dhe humori popullorë do të jenë prenformancat kryesore të repertuarit të ketij ambsambli ku do të mbizotrojn tradita kulturore folklorikre në të cilin do ta shpalosin solist,valltar dhe këngëtar të ambsamblit të cilit me kohë po pregaditen përta shfaq këtë koncert enkas për nderë të datave 7 dhe 8 mars, përkatësisht, ditës së arsimit dhe ditës së gruas.

Programi që do të organizohet dhe do të shfaqet gjatë kësaj nate , është edhe një sukses I këtij ambsambli për këtë fillim viti që po ndërmeret për t’u përmbushurë kërkesat e programit të punës së tyre dhe njëheri për t’u përmbajturë me fanatizëm ruatjen e traditave dhe trashëgëmisë kulturore shqiptare, që më vonë gjatë muajve në vijm , do të shfaqen edhe nëpër festivale folklorike me karakter kombëtar.

Hyrja në koncert do të jetë e lirë, kurse biletata për hyrje, në këtë koncert do të shpërndahen në mënyrë proporcionale nëpër të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të komunës së Tetovës.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *