Home / Lajme / Maqedoni / Panairi I 36-të “Mobilje 2010”

Panairi I 36-të “Mobilje 2010”

23 mars
Në këtë panair, I cili mbahet nga 23 deri më 28 mars, do të paraqiten 150 firma prej të cilëve 145 nga vendi dhe 5 nga shtetet e huaja.Vizitorët e panairit do të mund të shohin mobilje për shtëpi dhe enterier, mobilje për zyrë, mobilje për oborre për kuzhina të llojeve të ndryshme.

Urim Hasipi
Sot në Shkup është hapur panairi I 36-të ndërkombëtar për amvisëri dhe objekte publike, repromateriale dhe makina për industri dhe mobilje “Mobilje 2010”.

Në këtë panair prodhimet e tyre I ekspozojnë afër 3 mijë firma nga 30 shtete të ndryshme, në një sipërfaqe prej 70 mijë metra katrorë me rreth 45 mijë vizitorë.

Në këtë panair, I cili mbahet nga 23 deri më 28 mars, do të paraqiten 150 firma prej të cilëve 145 nga vendi dhe 5 nga shtetet e huaja.Vizitorët e panairit do të mund të shohin mobilje për shtëpi dhe enterier, mobilje për zyrë, mobilje për oborre për kuzhina të llojeve të ndryshme.

Në panairin I cili sot u hap në mënyrë solemne, marrin pjesë , Fatina-Gostivar, Inter Fanatazi Tetovë, molika tetovë, SDI plus mobilje , Duli Karpet në bashkëpunim me salonin për mobilje Qëndresa nga Tetova.

Në këtë panair marrin pjesë ndërmarrje nga Bullgaria, Sërbia,Greqia, Gjermania, Kroacia, Norvegjia, Çekia, Danimarka, Turqia, Italia, Sllovenia etj.Në hapjen solemne kanë marrë pjesë ministri pa resor në qeverinë Maqedonisë, anbasadori I Sllovenisë dhe ai I Truqisë.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *