Home / Lajme / Maqedoni / Arrestohen mjekë dhe nëpunës nga FSPI për pranimin e ryshfetit gjatë dhënies së pensioneve invalidore

Arrestohen mjekë dhe nëpunës nga FSPI për pranimin e ryshfetit gjatë dhënies së pensioneve invalidore

Policia sot arrestoi 30 mjekë dhe nëpunës nga Fondi për pension dhe sigurim invalidor nën dyshim se e kanë keqpërdorur detyrën zyrtare dhe kanë pranuar ryshfet gjatë dhënies së pensioneve invalidore.
19 prill-
Një pjesë e tyre janë në pyetje para gjykatësit hetues. MPB-ja paralajmëroi se pas përfundimit të aksionit do të dalë me më shumë detaje

Policia sot arrestoi 30 mjekë dhe nëpunës nga Fondi për pension dhe sigurim invalidor nën dyshim se e kanë keqpërdorur detyrën zyrtare dhe kanë pranuar ryshfet gjatë dhënies së pensioneve invalidore. Një pjesë e tyre janë në pyetje para gjykatësit hetues. MPB-ja paralajmëroi se pas përfundimit të aksionit do të dalë me më shumë detaje.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *