Home / Lajme / Maqedoni / Banka Botërore falënderime për Rufi Osmanin

Banka Botërore falënderime për Rufi Osmanin

13 prill-
Mundësia për të shkëmbyer pikëpamjet me ju në lidhje me situatën aktuale ka rritur në masë të madhe të kuptuarit tim të këtij vendi, dhe këto pikëpamje do të jenë të një rëndësie të veçantë gjatë përgatitjes së programit tonë të ri për asistencë.

Pres që të vazhdojmë dialogun në të ardhmen që të adresojmë sfidat e zhvillimit të vendit tuaj”, ka theksuar në letrën e tij, Philippe Le Houerou.

Kryetari i komunës së Gostivarit, Rufi Osmani ka marrë pjesë në një takim ekspertësh të organizuar nga Banka Botërore, takim ky i kryesuar nga zëvendëskryetari rajonal i Bankës Botërore, Philippe Le Houerou. Takmi ka pasur për qëllim këmbimin e mendimeve të ekspertëve ekonomik të vendit për programin e ri financiar të Bankës Botërore për Republikën e Maqedonisë.

Pas përfundimit të këtij takimi, Le Houerou ka dërguar letër falenderuese deri tek kryetari i Komunës së Gostivarit, Rufi Osmani për shkëmbimin e pikëpamjeve për situatën aktuale ekonomiko-politike të vendit.

“Ishte një përvojë e kënaqshme dhe shume informative për mua.

Mundësia për të shkëmbyer pikëpamjet me ju në lidhje me situatën aktuale ka rritur në masë të madhe të kuptuarit tim të këtij vendi, dhe këto pikëpamje do të jenë të një rëndësie të veçantë gjatë përgatitjes së programit tonë të ri për asistencë.

Pres që të vazhdojmë dialogun në të ardhmen që të adresojmë sfidat e zhvillimit të vendit tuaj”, ka theksuar në letrën e tij, Philippe Le Houerou.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *