Home / Lajme / Rajon / Partnerët kontrollojnë fshehurazi email-at dhe sms-at

Partnerët kontrollojnë fshehurazi email-at dhe sms-at

2 prill-
Në studim janë përfshirë më shumë se 1.000 çifte britanike, ndërsa është zbuluar se ndërmjet tyre ekziston një shkallë mosbesimi dhe nevojë për ‘mbikëqyrje’.

Një hulumtim më i ri tregon se 1/5 e njerëzve kontrollojnë e-mailin dhe sms-at e partnerit.

Në çdo të pestën lidhje, së paku njëri nga partnerët kontrollon postën elektronike, celularin, por edhe ‘historinë’ e faqeve të shfrytëzuara në internet të të dashurit/dashurës.

Në studim janë përfshirë më shumë se 1.000 çifte britanike, ndërsa është zbuluar se ndërmjet tyre ekziston një shkallë mosbesimi dhe nevojë për ‘mbikëqyrje’.

Po ashtu, është vërejtur se femrat janë më shumë të prira për të bërë kontrolle të tilla në raport me meshkujt. /Telegrafi/

Gjithashtu lexo

Digjet një Audi Q7

Në rrethana ende të pasqaruara është djegur një veturë e tipit “Audi Q7”në qytetin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *