Home / Lajme / Maqedoni / Mos i dëmtoni fidanet!

Mos i dëmtoni fidanet!

19 maj-
Mirëpo, kohëve të fundit qytetarë të pandërgjegjshëm kanë dëmtuar fidanet të mbjellura mes korsive në bulevardin ILIRA dhe nëpër parqet e qytetit.

Komuna e Tetovës, njofton qytetarët se mbetet e angazhuar për zgjerimin dhe mirëmbajtjen e hapësirave të gjelbërta të qytetit dhe deri më tani ka pasur një bashkëpunim të shkëlqyer me qytetarët e Tetovës.

Mirëpo, kohëve të fundit qytetarë të pandërgjegjshëm kanë dëmtuar fidanet të mbjellura mes korsive në bulevardin ILIRA dhe nëpër parqet e qytetit.

Komuna e Tetovës apelon qytetarët që bashkërisht të kujdesen për mirëmbajtjen e hapësirave të gjelbërta dhe të fidaneve, të cilat janë në të mirën e të gjithëve. Komuna e Tetovës vlerëson se çdo dëmtim i hapësirave të gjelbërta paraqet dëm të të mirave të përgjithshme, prandaj fton qytetarët që bashkërisht të angazhohemi dhe të jemi në lartësinë e përgjegjësisë qytetare ndaj vlerave ekologjike.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *