Home / Lajme / Maqedoni / Një oficer në ARM ka plaçkitur banka

Një oficer në ARM ka plaçkitur banka

18 maj-
Vjedhësi, të cilin policia e dyshoi se dy herë ka plaçkitur ekspoziturën e Bankës Komerciale në lagjen Kisella Vodë, paratë që i vodhi ka shfrytëzuar për t’i kthyer borxhet.
I dyshuari dje në bisedën informative ne policinë i pranoi veprat, sqaroi mënyrat përmes të cilave i kreu vjedhjet dhe u njoh nga ana e të punësuarve të cilët gjatë plaçkitjes ishin në filialën.
Jozyrtarisht bëhet fjalë për njëzet e nëntëvjeçarin Goce Smilevski i cili ka qenë i punësuar në ARM me gradë kapiten.
MPB-ja dje kontaktoi ARM-në ku Smilevski ka punuar. Ai nuk ka dosje policore, ndërsa jozurtarisht mësohet se bëhet fjalë për djalin e dekanit të akademisë ushtarake në Shkup.

Vjedhësi, të cilin policia e dyshoi se dy herë ka plaçkitur ekspoziturën e Bankës Komerciale në lagjen Kisella Vodë, paratë që i vodhi ka shfrytëzuar për t’i kthyer borxhet.

I dyshuari dje në bisedën informative ne policinë i pranoi veprat, sqaroi mënyrat përmes të cilave i kreu vjedhjet dhe u njoh nga ana e të punësuarve të cilët gjatë plaçkitjes ishin në filialën.

Jozyrtarisht bëhet fjalë për njëzet e nëntëvjeçarin Goce Smilevski i cili ka qenë i punësuar në ARM me gradë kapiten.

MBP-ja dje kontaktoi ARM-në ku Smilevski ka punuar. Ai nuk ka dosje policore, ndërsa jozurtarisht mësohet se bëhet fjalë për djalin e dekanit të akademisë ushtarake në Shkup.

Vjedhësi, të cilin policia e dyshoi se dy herë ka plaçkitur ekspoziturën e Bankës Komerciale në lagjen Kisella Vodë, paratë që i vodhi ka shfrytëzuar për t’i kthyer borxhet.

I dyshuari dje në bisedën informative ne policinë i pranoi veprat, sqaroi mënyrat përmes të cilave i kreu vjedhjet dhe u njoh nga ana e të punësuarve të cilët gjatë plaçkitjes ishin në filialën.
Jozyrtarisht bëhet fjalë për njëzet e nëntëvjeçarin Goce Smilevski i cili ka qenë i punësuar në ARM me gradë kapiten.

MPB-ja dje kontaktoi ARM-në ku Smilevski ka punuar. Ai nuk ka dosje policore, ndërsa jozurtarisht mësohet se bëhet fjalë për djalin e dekanit të akademisë ushtarake në Shkup.

Gjithashtu lexo

Armata e Maqedonisë shënon 25 vjetorin e formimit të saj

Armata e Republikës së Maqedonisë sot shënon 25 vjet nga formimi i saj. Solemniteti qendror është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *