Home / Lajme / Maqedoni / Nuk është marrë leje nga komuna për vendosjen e flamurit

Nuk është marrë leje nga komuna për vendosjen e flamurit

31 maj-
“As nuk kemi qenë të informuar, as që është kërkuar leje, dhe nuk është kërkuar konsultim apo mendim I komunës për vendosjen e flamurit. Për këtë hap të institucioneve të pushtetit qendror jemi njoftuar përmes mediave”, kanë thënë në zyrën e shërbimit për informim në komunën e Tetovës.

Autoritetet e komunës së Tetovës nuk janë konsultuar nga ana e qeverisë për vendosjen e flamurit shtetëror të Maqedonisë para objektit të Sektorit për punë të Brendëshme në Tetovë.
“As nuk kemi qenë të informuar, as që është kërkuar leje, dhe nuk është kërkuar konsultim apo mendim I komunës për vendosjen e flamurit. Për këtë hap të institucioneve të pushtetit qendror jemi njoftuar përmes mediave”, kanë thënë në zyrën e shërbimit për informim në komunën e Tetovës.

Ndëkaq, profesori universitar Alajdin Demiri, këtë hap e vlerëson si një VMRO-izëm dhe maqedonizëm të shtetit dhe kjo çon sipas tij në shtet monoetnik.Ndryshe të shtunën para objektit të Sektorit për punë të Brendëshme u vendos flamuri gjigand shtetëror I Maqedonisë.

Në vendosjen e flaumurit nuk kanë qenë të informuar as mediat dhe institutcionet lokale ndërsa e tërë procedura e vendosjen është bërë në mënyrë të heshtur. Flamur I njejtë është vendosur edhe para gjykatës themelore në Gostivar.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *