Home / Lajme / Maqedoni / Libër zie për Bekim Fehmiun

Libër zie për Bekim Fehmiun

24 qershor
Kryetari i komunës së Tetovës, Prof. Dr. Sadi Bexheti, në librin e zisë ka shprehur ngushëllimet e tij të sinqerta në emrin e tij personal dhe të qytetarëve të Tetovës për familjen e Fehmiut dhe për gjithë botën e filmit. “I shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes dhe gjithë botës së filmit për këtë humbje të madhe të një njeriu që nuk ditëm ta vlerësojmë”, ka shkruar kryetari i komunës së Tetovës Prof.Dr. Sadi Bexheti.

Për të nderuar figurën e ndritshme të aktorit të famshëm shqiptar Bekim Fehmiu, në komunën e Tetovës është vendosur libri i zisë në të cilin mund të shkruajnë mesazhet e tyre të punësuarit dhe të gjithë qytetarët tjerë.

Kryetari i komunës së Tetovës, Prof. Dr. Sadi Bexheti, në librin e zisë ka shprehur ngushëllimet e tij të sinqerta në emrin e tij personal dhe të qytetarëve të Tetovës për familjen e Fehmiut dhe për gjithë botën e filmit. “I shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes dhe gjithë botës së filmit për këtë humbje të madhe të një njeriu që nuk ditëm ta vlerësojmë”, ka shkruar kryetari i komunës së Tetovës Prof.Dr. Sadi Bexheti.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *