Home / Lajme / Maqedoni / Të shtunën iftari në qendër të Tetovës

Të shtunën iftari në qendër të Tetovës

Ftohen të gjithë qytetarët të marrin pjesë në këtë iftar të përbashkët. Komuna e Tetovës edhe njëherë ua uron muajin e Ramazanit të gjithë besimtarëve mysliman, me dëshirën që ky muaj i sakrificës njerëzore të transmetojë paqe, hare, mirëqenie e begati në shtëpinë e secilit.

Të nderuar qytetarë të Tetovës, besimtarë mysliman, ju njoftojmë se ditën e shtunë më 28.08.2010, komuna e Tetovës në bashkëpunim me komunën e Bajram Pashës nga Turqia, do të organizojë pritjen e iftarit në sheshin “Iliria”.

Ftohen të gjithë qytetarët të marrin pjesë në këtë iftar të përbashkët. Komuna e Tetovës edhe njëherë ua uron muajin e Ramazanit të gjithë besimtarëve mysliman, me dëshirën që ky muaj i sakrificës njerëzore të transmetojë paqe, hare, mirëqenie e begati në shtëpinë e secilit.

Shpresojmë që iftari i përbashkët që do të shtrohet në sheshin “Iliria” do të arrijë idealet e muajit të shenjtë të Ramazanit që janë për sakrificë e solidaritet njerëzorë dhe ndihmë për njëri-tjetrin.

Gjithashtu lexo

Rikthehet ndotja e rrezikshme në Tetovë – (FOTO & VIDEO)

Me matjen e koncentrimeve dyfish më të lartë nga e lejuara të grimcave PM10, Tetova …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *