Home / Lajme / Maqedoni / Edhe spiun edhe me privilegje

Edhe spiun edhe me privilegje

25 shtator-
DSK me ndryshimet e ligjit do të ketë drejtor, i cili do të jap llogari para një trupi koordinues kombëtar për siguri, me të cilin udhëheq ministri i brendshëm. Të gjitha masat e ndjekjes nuk do të mund të zbatohen pa lejen e gjykatësit hetues dhe kryetarit të Gjykatës së Lartë

Ligji i ri për Shërbimet e Sigurisë dhe Kundërzbulimit i mundësojnë status special spiunëve, të cilët do të kenë trajtim të posaçëm.
Sipas Ligjit të ri, bashkëpunëtorët e Ministrisë së Brendshme dhe Drejtorisë së Sigurimit dhe Kundërzbulimit do të përfitojnë status të veçantë dhe ata do të kenë edhe sigurim dhe trajtim pensional në rast se do të ngelen invalid gjatë detyrës së spiunimit.
Në rast të humbjes së jetës, harxhimet për varrimin do të barten nën kompetencat e DSK-së.
Sipas këtij ligji, janë ndërmarrë masa të posaçme ligjore për të feshur identitetin e të punësuarëve në DSK dhe bashkëpunëtorëve të tyre të jashtëm.
DSK me ndryshimet e ligjit do të ketë drejtor, i cili do të jap llogari para një trupi koordinues kombëtar për siguri, me të cilin udhëheq ministri i brendshëm. Të gjitha masat e ndjekjes nuk do të mund të zbatohen pa lejen e gjykatësit hetues dhe kryetarit të Gjykatës së Lartë

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *