Home / Lajme / Botë / Gjobitet pse zbriti një stacion më herët

Gjobitet pse zbriti një stacion më herët

28 shtator-

Kompania hekurudhore East Coast sqaroi se sipas rregullores udhëtarët lejohen të zbresin nga treni vetëm në stacionin për të cilin kanë paguar biletën dhe askund tjetër.

Profesori Martyn Evans i cili doli nga treni një stacion më përpara se që i shkruante në biletë është gjobitur me 180 euro, shkruan “Daily Mail”.

Kompania hekurudhore East Coast sqaroi se sipas rregullores udhëtarët lejohen të zbresin nga treni vetëm në stacionin për të cilin kanë paguar biletën dhe askund tjetër.

Mirëpo ekspertët mendojnë se vendime të tilla do të shtyjnë njerëzit që të përdorin automjetet e tyre.

“Do të ishte e arsyeshme sikur të paguanin një shumë më të madhe parash nëse qëndroni më gjatë në tren. Por nëse vendosni të zbrisni më herët nga treni kjo do të thotë se nuk keni shfrytëzuar të gjitha shërbimet për të cilat keni paguar”, tha Evans i zhgënjyer.

Ai tha se është i zhgënjyer dhe gjoba që i është vënë është një akt çmendurie

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *