Home / Lajme / Rajon / Rozi nuk dëshiron luftë me Rezin

Rozi nuk dëshiron luftë me Rezin

23 shtator-
Rozi dhe Rezi patën një zënkë gjatë reality-shout “VIP Shpija”, ndërsa lufta e tyre vazhdoi edhe jashtë shtëpisë, me anë të deklaratave nëpër media. Tani Rozana ka dalë publikisht, për të mohuar ndonjë ‘”luftë” në skenën e festivalit “Kënga Magjike”.

Rozana Radi ka thënë se ajo nuk e ka ndërmend që të luftojë me Rezarta Shkurtën, kur të dyja artistet e acaruara mes vete do të takohen në festivalin “Kënga Magjike”.

Rozi dhe Rezi patën një zënkë gjatë reality-shout “VIP Shpija”, ndërsa lufta e tyre vazhdoi edhe jashtë shtëpisë, me anë të deklaratave nëpër media. Tani Rozana ka dalë publikisht, për të mohuar ndonjë ‘”luftë” në skenën e festivalit “Kënga Magjike”.

“Unë nuk shkoj në festival për të bërë luftë. Në festivalin “Kënga Magjike”, unë do të shkoj për të kënduar këngë të bukura dhe për t’i dhuruar publikut vlera, sepse ai festival këtë mision e ka në vetvete, ose të paktën i tillë ai vjen tek unë. Unë nuk e shikoj as Rezartën e as këngëtarët e tjerë si rivalë”, u shpreh Rozi për mediat.

Gjithashtu lexo

Një polic turk është vrarë nga luftëtari i SHI-së në stacionin policor në Stamboll

Një polic turk mbrëmë është goditur me thikë për vdekje në stacionin policor në Stamboll …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *