Home / Lajme / Maqedoni / Vetvritet një inspektor policie në Tetovë

Vetvritet një inspektor policie në Tetovë

30 shtator-
Sektori I punëve të brendëshme në Tetovë ka informuar se rasti është paraqitur menjëherë pas ndodhjes, ku në vend ngjarrje kanë dale ekipe të sektorit të punëve të brendëshme zëvendësi I prokurorit public dhe gjykatësi hetues të cilët kanë gjetur armën dhe kanë marrë për hetim të gjitha gjurmët e mundëshme të cilat do shpiejnë nga zbardhja e rastit.

Sot rreth orës 2 pas mesnatë në Tetovë është vetëvrarë Mensur H, përndryshe i punësuar si inspektor në sektorin e Krimit të organizuar në Sektorin e Punëve të brendëshme në Tetovë.

Mensur H, I lindur në vitin 1981, në shtëpinë e tij, diku rreth orës dy pas mesnate, me armën zyrtare pa u ditur motive I ka marrë jetën vetës duke u vetë qëlluar me një plumb në kokë.

Sektori I punëve të brendëshme në Tetovë ka informuar se rasti është paraqitur menjëherë pas ndodhjes, ku në vend ngjarrje kanë dale ekipe të sektorit të punëve të brendëshme zëvendësi I prokurorit public dhe gjykatësi hetues të cilët kanë gjetur armën dhe kanë marrë për hetim të gjitha gjurmët e mundëshme të cilat do shpiejnë nga zbardhja e rastit.

Përndryshe Mensur H, në rrethin ku ka jetuar në rrugën Murat Bafqari, është njohur si njeri shumë I qetë dhe nuk ka pasur paraprakisht ndonjë zënkë apo konflikt me dikën. Persojnat që jetojnë afër të ndjerit edhe pse nuk duan të shprehen para kamerave deklarojnë se i njejti ka qenë person shembull , dhe shumë I qetë gjë që I ka habitur se si ka mundësi të bëjë vetëvrasje.

Sipas informative jozyrtare, I njejti mbrëmë deri në orën 23 ka qenë jashtë në kafiterinë ku zakonisht e ka frekuentuar, ndërsa dic më vonë, ka kontaktuar gjithnjë jozyrtarisht, me ndonjë doganier si person I fundit që ka kontaktuar.

Policia ka marrë rastin nën hetim dhe punojnë në zbardhjen e motivit që e ka shtyrë inspektorin që të kryej vetëvrasje.Përndryshe, në sektorin e punëve të brendëshme në Tetovë, deklarojnë se rate të këtilla kanë ndodhur disa, ku vlen të përmendet rastii fundit me policing kumanovarë I cili kreu vetëvrasje në dalje të qytetit të Tetovës.

Nga Sektori I Punëve të brendëshme në Tetovë, shprehen se nëpër stacione duhet patjetër që sa më shpejtë të inkuadrohen shërbimet mjeksore të cilat do merren me trajtimin psikofozik posttraumatic të të punësuarve, kjo duke marrë për bazë punën të cilën e punojnë pjestarët e Ministrisë së Punëve të brendëshme.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *