Home / Lajme / Maqedoni / Dialogët e Sharrit filloi sot në Kodrën e Diellit

Dialogët e Sharrit filloi sot në Kodrën e Diellit

2 tetor-
Përndryshe ka një kohë që ka filluar realizimi I fisibiliti studimit për malin Sharr me qëllim promovimin e të njëjtit jashtë shtetit për investime.

Nën organizim të Ministrisë së Ekonomisë sot në kodrën e diellit është realizuar eventimenti Dialoget e Sharrit, me temën, tradita, natyra dhe turizmi.Nga debata e sotme që u realizua me pjestarë të shoqatave, universiteteve dhe sektorit qeveriarë ka dalur kërkesa për veprim të organizuar për promovimin e Sharrit si qendër turistike.
“Të gjithë janë rreth një ideje, nën OMBRELLËN E DIALOGEVE TË Sharrit të promovojmë Sharrin si një destinacion atraktiv turistik joi vec për Maqedoninë por edhe rajonin, pasi ka potenciale dhe të njejtat vetëm duhet të shëndrohen në një product turistik.Sot në bazë të diskutimit I patëm këto konkluza që duhet të vazhdojë një qasje e organizuar e zhvillimit të Sharrit si qendër turistike, nën dy duhet që potencialet turistike të shndërohen në product turistik nën tre të investohet në përmirësimin e infrastructures”, tha Fatmir Besimi Ministër I Ekonomisë”Kodra e Diellit ka potencial për turëz këto vetëm duhet të shfrytëzohen apo menaxhohen mirë , shprehet dekanit I fakultetit për Turizëm I Ohrit Sasho Korunovski. “Kodra e Diellit ka shumë potenciale dhe ato duhet që të shfrytëzohën, këto dialogje janë shumë të frytshme që të merren mendimet e të gjithë të involvuarve në të megjithatë më tej duhet patjetër të shkohet në konkretizimin e punëve”, tha Korunovski.Përndryshe ka një kohë që ka filluar realizimi I fisibiliti studimit për malin Sharr me qëllim promovimin e të njëjtit jashtë shtetit për investime.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *