Home / Lajme / Maqedoni / Këmbimi i përvojës me shkollat e Shqipërisë

Këmbimi i përvojës me shkollat e Shqipërisë

13 tetor-
Në këtë shkollë funksionojnë shtatë drejtime dhe dymbdjetë profile të ndryshe dhe njihet si shkolla e vetme profesionale në komunën e Tetovës, e cila ngërthen një numër të madh drejtimesh atraktive që janë shumë të vlefshëm për rrethinën e Tetovës e më gjerë dhe po të njejtat janë shumë të kërkuara në tregun e sotëm.

Kolektivi i shkollës së mesme profesionale komunale“Mosha Piade” në Tetovë ka qëndruar në Republikën e Shqipërisë për një vizitë pune katër ditëshe.

“Organizuam këtë vizitë kolektive ku objektivi ynë është bashkëpunimi me shkollat profesionale simotra në Shqipëri tha, ndihmës drejtori i shkollës së mesme profesionale komunale “Mosha Pijade” , Sherif Memeti.

Sipas tij shkollat kanë nevojë për shkëmbim përvojash në këtë lëmi dhe ne po orvatemi ta realizojmë qëllimin e caktuar. Ne do të vazhdojmë me aktivitete të këtilla për ngritjen e cilësisë së mësimit imazhin në shkollën tonë shtoi ndihmës drejtori i kësaj shkolle Sherif Memeti.

Në këtë shkollë funksionojnë shtatë drejtime dhe dymbdjetë profile të ndryshe dhe njihet si shkolla e vetme profesionale në komunën e Tetovës, e cila ngërthen një numër të madh drejtimesh atraktive që janë shumë të vlefshëm për rrethinën e Tetovës e më gjerë dhe po të njejtat janë shumë të kërkuara në tregun e sotëm.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *