Home / Lajme / Maqedoni / Qytetarët më problematik se fshatarët

Qytetarët më problematik se fshatarët

8 tetor-
Numri I personave të involvuar në këto problem është 478 prej të cilëve , 568 janë meshkuj, ndërsa vetëm dhjetë janë femra. Ende problematic janë personat mbi 25 vjeçar në 324 incidente gjatë nëntë muajve të kaluar kanë marrë pjesë personat e papunësuar, ndërsa 22 kanë qenë nxënës dhe student”, thuhet në një raport të policisë së Tetovës

Urim Hasipi

Gjatë nëntë muajve të kaluar në Tetovë dhe në rajonin më të gjërë të Pollogut, kanë ndodhur gjithsej 354 prishje të rendit dhe qetësisë publike apo 179 më pak në krahasim me periudhën e njejtë të vitit të kaluar.

Sipas policisë numri më i madh i tyre janë zbardhur dhe ligjërisht janë sanksionuar 274 persona ndaj të cilëve është inicuar procedurë penale në gjykatën themelore në Tetovë.

“Më shumë se gjysma e këtyre problemebe kanë ndodhur në qytet (177) ndërsa 97 në fshatra. Vendi ku kanë ndodhur të njejtat janë rrugët (163) dhe 34 në objekte hotelerike.

152 prej këtyre incidenteve janë shkaktuar nga individë, ndërsa në tjerat kanë qenë të involvuarmë shumë se dy persona.
Numri I personave të involvuar në këto problem është 478 prej të cilëve , 568 janë meshkuj, ndërsa vetëm dhjetë janë femra.

Ende problematic janë personat mbi 25 vjeçar në 324 incidente gjatë nëntë muajve të kaluar kanë marrë pjesë personat e papunësuar, ndërsa 22 kanë qenë nxënës dhe student”, thuhet në një raport të policisë së Tetovës.

Sipas policisë, ende prijnë rastet e sulmeve fizike dhe rahjet, por janë rregjistruar edhe përleshjet.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *