Home / Lajme / Rajon / Aeroporti emërtohet “Adem Jashari” e autostrada “Ibrahim Rugova”

Aeroporti emërtohet “Adem Jashari” e autostrada “Ibrahim Rugova”

5 nëntor-
“Unë mendoj që ka qenë një propozim i Bordit të Aeroportit të Prishtinës dhe ai ka marrë pëlqimin nga Qeveria. Po ashtu kryeministri me qëllim personal ka dhënë propozimin që edhe autostrada të marrë emrin e ish-presidentit Ibrahim Rugova”, ka thënë Kuçi. “Unë mendoj se këto janë dy vendime që mirëpriten nga qytetarët e vendit dhe jam i bindur se çdo qeveri do të merrte vendime të tilla”.

“Unë mendoj që ka qenë një propozim i Bordit të Aeroportit të Prishtinës dhe ai ka marrë pëlqimin nga Qeveria. Po ashtu kryeministri me qëllim personal ka dhënë propozimin që edhe autostrada të marrë emrin e ish-presidentit Ibrahim Rugova”, ka thënë Kuçi. “Unë mendoj se këto janë dy vendime që mirëpriten nga qytetarët e vendit dhe jam i bindur se çdo qeveri do të merrte vendime të tilla”.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *