Home / Lajme / Maqedoni / Konfiskohen cigare në vlerë prej 4000 euro

Konfiskohen cigare në vlerë prej 4000 euro

27 nëntor-
Në veturë “Golf 3”, me targa të Tetovës, e drejtuar nga 45 vjeçarit N.M nga fshati Sellcë, e cila ishte ndaluar në rrugën lokale Tetovë-Sellcë, ku në bagazh, dhe në karriget e pasme janë gjetur 2344 pako me cigare të ndryshme, Boss, West, Bond, Ronhill, Ronson, Karelia, Davidov me banderolë të Kosovës, dhe 1110 pako me banderola të Maqedonosi. Vlera e përgjithshme e cigareve të konfiskuara llogaritet afër 4000 mijë euro”, bëri të ditur policia e Tetovës.

Sektori për Punë të Brendëshme në Tetovë, vazhdon me aktivitetet për zbulimin dhe pengimin e shitjes joligjore të cigareve të ndryshme me banderola vendore dhe të huaja.

“Në veturë “Golf 3”, me targa të Tetovës, e drejtuar nga 45 vjeçarit N.M nga fshati Sellcë, e cila ishte ndaluar në rrugën lokale Tetovë-Sellcë, ku në bagazh, dhe në karriget e pasme janë gjetur 2344 pako me cigare të ndryshme, Boss, West, Bond, Ronhill, Ronson, Karelia, Davidov me banderolë të Kosovës, dhe 1110 pako me banderola të Maqedonosi.

Vlera e përgjithshme e cigareve të konfiskuara llogaritet afër 4000 mijë euro”, bëri të ditur policia e Tetovës.

Cigaret janë konfiskuar ndrës andaj N.M do të inicohet padi adekuate penale sipas ligjit për akciza dhe ligjeve penale në vend.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *