Home / Lajme / Maqedoni / EURO PROJEKT demanton se është fajtore për tragjedinë në spital

EURO PROJEKT demanton se është fajtore për tragjedinë në spital

1 dhjetor-
Euro porjekt nga ai moment, as që është ftuar as konsultuar për çfarëdo interevenimi apo rregullimi në të njejtin spital.
Drejtori I spitalit deklaron se në prill të 2008 është kryer pranim i rregullt teknik I çatisë, që nënkupton se është kryer pranim teknik I çatisë së renovuar”, thuhet në demantin e kësaj ndërmarrje.

Pas tragjedisë së ditës së hënë në spitalin e Tetovës, kur si pasojë e rrëzimit të çatisë nga era e fuqishme jetën e humbi 23 vjecarja Dafina Raci, sot me një demant ka dalur ndërmarrja EURo Projekt. Në këtë demant thuhet se “Më 30.07.2007, është nënshkruar marrëveshje mes Ministrisë së Shëndetësisë dhe firmës Euro Projekt për ndërtimin e çatisë së spitalit të Tetovës.

Punët për ndërtimin e çatisë kanë përfunduar më 31.08 2007 dhe me shkresë ka kërkuar kërkuar pranim dorëzim teknik për punën e kryer.

Më 04.12 2007 ka ndodhur një zjarr në çati.

Prej atëherë Euro projekti nuk ka asnjë qasje në spitali dhe as që ëhstë bërë ndonjë rikostruksion në çati nga ana jonë.

Euro porjekt nga ai moment, as që është ftuar as konsultuar për çfarëdo interevenimi apo rregullimi në të njejtin spital.

Drejtori I spitalit deklaron se në prill të 2008 është kryer pranim i rregullt teknik I çatisë, që nënkupton se është kryer pranim teknik I çatisë së renovuar”, thuhet në demantin e kësaj ndërmarrje.

Më tej në reagim qëndron se “edhe njëherë themi se Euro projekt as ka kryer rekonstruksion të çatusë së djegur dhe as që ka qenë e ftuar të bëjë të njejtën.

Punët për rekonstruksionin e çatisë së djegur I ka kryer tjetër firmë e cila për shkaqe të panjohura nuk bëhet e njohur për opinion.

Kush e ka kryer rekonstruksionin e dijnë dhe përgjigje mund të japin institucionet tjera.

Për këtë, të gjitha pohimet se europrojekti është fajtor për tragjedinë ku humbi jetën një person janë paushalle dhe të pabaza, thuhet në këtë reagim të europrojektit.

Duke shprehur ngushllime familjes për jetën e humbur të personit të tyre, njëkohësisht EURO Projekti me asnjë moment nuk e ka shkaktuar këtë tragjedi të madhe

Gjithashtu lexo

BESA me Çupin dhe LR-PDSH me Agollin do të garojnë në Dibër

Partitë politike bashkë me degët komunale po i bëjnë përgatitjet e fundit para zgjedhjeve lokale, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *