Home / Lajme / Maqedoni / Qytetarët festojnë në ambient familjar

Qytetarët festojnë në ambient familjar

31 dhjetor-
Gjithsej 1023 vizitorë të ueb faqne tonë. www.tvkoha.tv, janë përgjigjur me sa vijon.Në shtëpi me familjen janë përcaktuarë rreth 39% ose 401 persona. Nëpër restorane, klube apo hotele janë përgjigjuarë 9% apo 93 persona të anketuar. Jashtë shtetit janë përcaktuarë 11 përqind apo 114 persona të anketuar ndërsa, rrethë 41% apo shumica e të anketuarve 415 persona janë përcaktuar që të mos e festojë farë këtë fundvit.

Atmosferë festive në qytetin e Tetovës. Shumë qytetarë kanë frekuentuar rrugët e Tetovës, duke shëtiturë nëpër qendër të qytetit dhe në bulevardët kyesore.

Një pjesë e trotuareve ka qenë e stërmbushur me shitësit e dhuratave dhe sendeve që zakonisht përdorën për fundvit por nuk mungojë as fishekzjaret apo mjetet piroteknike. Kjo është atmosfera që është krijuarë për këtë fundë vit në qytetin tonë. Ambienti familjar është përzgjedhur për të pritur ndrimin e motmoteve. Këhstu thonë të anketuarit nga televizioni.

Ata theksojnë se kriza ekonomike e ka bërë të veten por edhe preferojnë ambientin shtëpiak.

Ndërkaq, kohë më parë edhe në ueb faqen zyrtare ka qenë I hapur votimi në pyetjen se ku qytetarët do të festojnë natën e vitit të ri, në shtëpi me familje, në restoran, hotel apo klub, në shtetet e jashtme, dhe nuk e festoj natën e vitit të ri.

Gjithsej 1023 vizitorë të ueb faqne tonë. www.tvkoha.tv, janë përgjigjur me sa vijon.Në shtëpi me familjen janë përcaktuarë rreth 39% ose 401 persona. Nëpër restorane, klube apo hotele janë përgjigjuarë 9% apo 93 persona të anketuar. Jashtë shtetit janë përcaktuarë 11 përqind apo 114 persona të anketuar ndërsa, rrethë 41% apo shumica e të anketuarve 415 persona janë përcaktuar që të mos e festojë farë këtë fundvit.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *