Home / Sport / Datat e Botërorit 2022, nuk ndryshojnë

Datat e Botërorit 2022, nuk ndryshojnë

Presidenti i Konfederatës Aziatike, Mohamed Bin Hamam, deklaroi sot, se nuk ka aspak ndërmend të ndryshojë datat dhe vendet e takimeve, duke konfirmuar se finalet e turneut Botëror do të zhvillohen në periudhën e caktuar qershor-korrik.

Ndonëse u përfol se mund të kishte ndryshime, ndeshjet e “Botërorit 2022” që do të zhvillohen në Katar, nuk do të ndryshojnë datën dhe vendet e tyre.

Presidenti i Konfederatës Aziatike, Mohamed Bin Hamam, deklaroi sot, se nuk ka aspak ndërmend të ndryshojë datat dhe vendet e takimeve, duke konfirmuar se finalet e turneut Botëror do të zhvillohen në periudhën e caktuar qershor-korrik.

ky botëror dhe datat e mbajtjes së tij u shoqëruan me polemika të shumta, shkak për këtë u bënë temperaturat që janë në Katar.

Gjithashtu lexo

Ylli i Shkëndijës: Nuk kemi çfarë të humbasim ndaj Milanit

Ardian Cuculi ka thënë se Shkëndija do të tentojë të bëjë lojën e saj dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *