Home / Lajme / Maqedoni / Pazari i Strugës-temë pressi i PDSH-së

Pazari i Strugës-temë pressi i PDSH-së

27 janar-
“Në një nga pres konferencat tona të fundit njoftuam qytetarët e Strugës se cili është ideal ii z.Ramiz Merko, natyrisht biznesi dhe pushteti. E themi këtë sepse për qëllime të tilla ai nuk ngurron që nëpërmjet të drejtorit vartës të tij të një ndërmarrjeje të kërkojë asistencën e organeve të rendit-policisë me ndihmën e së cilës ka kërkuar zbatimin e vendimit të mëhershëm të cilin sot e arsyeton me rikonstruimin e tregut, vendim për të cilin në si PDSH reaguam asokohe. Ky vendim është sjellur nga makineria votuese BDI-DR, më 29.06.2010” theksoi në fillim të takimit të sotëm me gazetar, sekretari i Degës së PDSH-së, Xhemal Arsllani.

Zhvillimet që po ndodhin në pazarin e Strugës, kanë qenë temë e takimit të Degës së PDSH-së në Strugë me gazetar, duke u dalë në mbrojtje të diskriminuar në pazarin e Strugës.

“Në një nga pres konferencat tona të fundit njoftuam qytetarët e Strugës se cili është ideal ii z.Ramiz Merko, natyrisht biznesi dhe pushteti. E themi këtë sepse për qëllime të tilla ai nuk ngurron që nëpërmjet të drejtorit vartës të tij të një ndërmarrjeje të kërkojë asistencën e organeve të rendit-policisë me ndihmën e së cilës ka kërkuar zbatimin e vendimit të mëhershëm të cilin sot e arsyeton me rikonstruimin e tregut, vendim për të cilin në si PDSH reaguam asokohe. Ky vendim është sjellur nga makineria votuese BDI-DR, më 29.06.2010” theksoi në fillim të takimit të sotëm me gazetar, sekretari i Degës së PDSH-së, Xhemal Arsllani.

Në vazhdim, ai elaboroi lidhur me aktivitetet e NP “Komunallno” në pazarin e Strugës, duke theksuar se edhe ata që kanë blerë më parë duqane, akoma nuk kanë fletpronësi, që vetvetia flet se janë të jashtëligjshme.

“Të gjitha këto si duket aspak nuk e shqetësojnë z. Ramiz Merko të udhëtojë nëpër botë, aktualisht në Sarajevë të B e H me “këshilltarin” e ti Armend Kadriovski, për të cilin po e pyesim publikisht se në ç’cilësi ky zotëri “këshilltar” i z.Ramiz Merko shpenzon paratë e taksapaguesve struganë. Kaosi që do të krijohet me ndërtimin e lokaleve në hyrje të tij dhe rikonstruimin e tregut që në masë të madhe ngushtohet i njëjti, do të përfitojë biznes klani i z.Ramiz Merko, dhe është pak e rëndësishme se sa mbi 30 afarist struganë të cilët do të humbin bukën e gojës edhe pse aty punojnë më shumë se 30 vjet, duke shlyer detyrimet ndaj shtetit në mënyrë të rregullt”-tha Xhemal Arsllani.

Ai iu përgjigj edhe pyetjeve të shumta për të sqaruar hollësi lidhur me ate që u than ë këtë press konferencë, që kishin të bëjnë me pazarin e Strugës dhe lidhur me “këshilltarin” e tij, duke u mbështetur në pyetjen e këshilltarëve të PDSH-së në Këshill, që kryetari ti bëjë publike emrat e këshillatrëve, për të cilët ka ndarë edhe mjete buxhetore.

Gjithashtu lexo

Sali Berisha: “Shkëndija” e Tetovës bën sot historinë!

Ish- kryeministri Sali Berisha i kushton një status ndeshjes mes Milanit dhe Shkëndijës së Tetovës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *