Home / Lajme / Maqedoni / Gjermanët ndihmojnë nevojtarët social

Gjermanët ndihmojnë nevojtarët social

6 shkurt-
Kështu që, Shoqata Emergency Union, me seli në Gostivar, ka vendosur bashkëpunim me shoqatën humanitare BLCKWINKEL, ndërsa qëllimi është t`ju ndihmohet personave të cilët kanë nevojë për ndihmë. Krahas ndihmës këto dy shoqata poashtu mundësojnë edhe gjatë rasteve të cilwt kërkojnë operime jashtë shtetit, në Gjermani.

Shoqata Emergency Union, në bashkëpunim me shoqatën gjermane BLCKWINKEL, kanë filluar aktivitetetin e tyre edhe në Maqedoni, duke ndihmuar raste të ndryshme sociale.

Kështu që, Shoqata Emergency Union, me seli në Gostivar, ka vendosur bashkëpunim me shoqatën humanitare BLCKWINKEL, ndërsa qëllimi është t`ju ndihmohet personave të cilët kanë nevojë për ndihmë. Krahas ndihmës këto dy shoqata poashtu mundësojnë edhe gjatë rasteve të cilwt kërkojnë operime jashtë shtetit, në Gjermani.

Sipas kyetarit të shoqatës Emergency Union, Qamil Iljazi, tani më ndihma e parë i është dhënë një personi nga Hotla e Kumanovës.

“Qëllimi i kësaj organizate është mbështetja dhe ngritja e iniciativave për zgjerimin dhe zhvillimin e rrjetit si dhe mbrojtje për personat të cilët kanë nevojë humanitare. Aksioni është i drejtuar ndaj personave në moshë, invalidëve, personave me hendikap etj”, thotë Iljazi. Sipas tij, target grup do të jenë personat e rrezikuar social, kushtet e vështira jetësore, kushtet e vështira humanitare etj.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *