Home / Lajme / Maqedoni / Jakupi:KSHZ është e gatshme për zgjedhje

Jakupi:KSHZ është e gatshme për zgjedhje

25 shkurt-
“Ne vazhdimisht punojmë dhe në mënyrë profesionale e kryejmë detyrën tonë dhe ashtu siç ka pohuar ditë më parë kryetari i KSHZ-së, nuk ka asnjë pengesë për zbatimin e zgjedhjeve të parakohshme. Jemi të gatshëm për tu ballafaquar me zgjedhjet”, theksoi Jakupi, duke mos komentuar dorëheqjen e kryetarit të deritanishëm Aleksandar Novakovski.

Zëvendëskryetari i KSHZ-së, Subhi Jakupi theksoi se institucioni i tyre është i gatshëm për organizimin e zgjedhjeve të parakohshme në Maqedoni.

Zëvendëskryetari i KSHZ-së, Subhi Jakupi theksoi se institucioni i tyre është i gatshëm për organizimin e zgjedhjeve të parakohshme në Maqedoni.

“Ne vazhdimisht punojmë dhe në mënyrë profesionale e kryejmë detyrën tonë dhe ashtu siç ka pohuar ditë më parë kryetari i KSHZ-së, nuk ka asnjë pengesë për zbatimin e zgjedhjeve të parakohshme. Jemi të gatshëm për tu ballafaquar me zgjedhjet”, theksoi Jakupi, duke mos komentuar dorëheqjen e kryetarit të deritanishëm Aleksandar Novakovski.

Ai ka nënvizuar se nuk ka asnjë presion politik ndaj tij dhe anëtarë të tjerë të KSHZ-së.

Jakupi theksoi se lista zgjedhore për çdo ditë është në fazën e pastrimit dhe azhurnimit. Sipas tij, KSHZ po përgaditet edhe për zbatimin e operacionit të votimit të diasporës, por siç nënvizoi ai janë hasur disa dilema që duhet tejkaluar.

“Votimi i diasporës do të realizohet në përfaqësitë diplomatiko-konsullore. Por rreth kësaj duhet disa përpunime”, theksoi Jakupi, i cili aktualisht ushtron edhe detyrën e kryetarit të KSHZ-së

Ai ka nënvizuar se nuk ka asnjë presion politik ndaj tij dhe anëtarë të tjerë të KSHZ-së.

Jakupi theksoi se lista zgjedhore për çdo ditë është në fazën e pastrimit dhe azhurnimit. Sipas tij, KSHZ po përgaditet edhe për zbatimin e operacionit të votimit të diasporës, por siç nënvizoi ai janë hasur disa dilema që duhet tejkaluar.

“Votimi i diasporës do të realizohet në përfaqësitë diplomatiko-konsullore. Por rreth kësaj duhet disa përpunime”, theksoi Jakupi, i cili aktualisht ushtron edhe detyrën e kryetarit të KSHZ-së

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *