Home / Lajme / Maqedoni / Dënohen këmbësorët

Dënohen këmbësorët

22 mars-
Për shkak të konstatimeve të parregullsive gjatë kaisonit, janë dhënë 13 ftesa për pagesë të gjobës, nëntë këmbësorë janë paralajmëruar me shkrim, ndërsa gjatë këmbësorë këtë uikend duhet të shkojnë në edukim për komunikacion ndërsa dënimin për kalim të rrugës në mënyrë të parregullt është 25 euro.

Stacioni policor për siguri në komunikacionin rrugor në Tetovë, në më shumë pika në qytet, dje ka realizuar aktivitete të planifikuara, në kuadër të së cilës është kontrolluar sjellja e këmbësorëve në komunikacion, dhe sa ata në praktikë i respektojnë shenjat dhe rregullat.

Me këtë rast, sipas një raporti të policisë janë konstatuar 28 kundërvajtje, ku prej tyre 19 nuk kanë respektuar sinjalizimin vertikal, gjashtë kanë kaluar rrugën në vende ku nuk lejohet, ndërsa tre nuk kanë shfrytëzuar trotuar, apo kanë lëvizur në rrugë.

Për shkak të konstatimeve të parregullsive gjatë kaisonit, janë dhënë 13 ftesa për pagesë të gjobës, nëntë këmbësorë janë paralajmëruar me shkrim, ndërsa gjatë këmbësorë këtë uikend duhet të shkojnë në edukim për komunikacion ndërsa dënimin për kalim të rrugës në mënyrë të parregullt është 25 euro, njofton televizioni Koha.

Aktivitete me përmbajtje të njejtë janë realizuar edhe në Gostivar, ndërsa bartës i aksionit ishte njësia rajonale për siguri në komunikacion në jëtë qytet.

Në Gostivar 20 këmbësorë, shumica për shkak se e kanë kaluar rrugën në mënyrë të parregullt janë ftuar në edukim për pjesëmarrje në komunikacion ndërsa 21 këmbësorëve u janë lëshuar fletëpagesa për dënim, kurse një ka marrë vetëm paralajmërim me shkrim.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *