Home / Lajme / Maqedoni / Thaçi dhe Petersen kërkojnë zgjedhje të rregullta

Thaçi dhe Petersen kërkojnë zgjedhje të rregullta

31 mars-
Dy bashkëbiseduesit ndanë mendime te përbashkëta sa i përket çështjeve aktuale politike në vend dhe rajon, me theks të veçantë korektësisë dhe mbajtjes së zgjedhjeve fer dhe demokratike

Kryetari i PDSH-së, z. Menduh Thaçi priti sot ambasadorin e Bashkimit Evropian për Maqedoni, Piter Sorensen.

Situata politike dhe e sigurisë në rajon, zhvillimet politike në vend, zhvillimi i zgjedhjeve fer dhe demokratike dhe tema të tjera me interes të përbashkët ishin pjesë e bisedës.

Dy bashkëbiseduesit ndanë mendime te përbashkëta sa i përket çështjeve aktuale politike në vend dhe rajon, me theks të veçantë korektësisë dhe mbajtjes së zgjedhjeve fer dhe demokratike

Kryetari i PDSH-së, z. Menduh Thaçi e siguroi ambasadorin Sorensen per korrektësi ne zgjedhje nga ana e PDSH-së dhe kërkoi që kjo të zbatohet edhe nga të gjitha partitë politike në vend

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *