Home / Lajme / Maqedoni / Plaçkitet poliklinika e ‘Bit pazarit’

Plaçkitet poliklinika e ‘Bit pazarit’

18 prill-Kryerësi me dhunë ka hapur derën dhe ka hyrë brenda në Poliklinikë. Nga njëra hapësirë ai ka marrë pesë kompjuterë të kompletuar, tre shtëpiza, katër monitorë dhe dy tastatura

-Një kryerës i panjohur mëngjesin e sotëm mes orës 2 dhe 5 e 45 minuta ka kryer plaçkitje në poliklinikën “Bit pazar”.

Sipas informacionit të MPB-së Shkup, kryerësi me dhunë ka hapur derën dhe ka hyrë brenda në Poliklinikë dhe nga njëra hapësirë ka marrë pesë kompjuterë të kompletuar, tre shtëpiza, katër monitorë dhe dy tastatura.

Policia ka kryer ekspertizë në vendngjarje dhe është në kërkim të kryerësit.

Gjithashtu lexo

Cilët kanë punuar më shumë për ne, udhëheqësit komunistë sllavë të Titos, 1950-1980; apo udhëheqësit demokratë shqiptarë, 1990-2017

Sulejman Mehazi Pasi jemi shumë te revoltuar me politikëbërjen e shqiptarëve, do mundohemi të japim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *