Home / Lajme / Maqedoni / Veliu kurban i Ahmetit

Veliu kurban i Ahmetit

6 prill-Me “përjashtimin” e Veliut nga lista, Ahmeti do ta ketë më lehtë largimin e deputetëve tjerë aktual nga lista e kandidatëve. Zyrtarë të lartë të BDI-së informojnë se në mesin e deputetëve që nuk do të jenë kandidat për 5 qershor, është edhe Rafis Haliti, Xhevat Ademi, Adnan Jashari, Xhemajl Jashari, si dhe tre të tjerë, emrat e të cilëve akoma nuk janë definuar në rrethin e ngushtë të Ahmeti

Shumë nga deputetët aktual të BDI-së nuk do të jenë në listën për garën e 5 qershorit. I pari është Fazli Veliu, daja i liderit Ali Ahmeti. Me “përjashtimin” e Veliut nga lista, Ahmeti do ta ketë më lehtë largimin e deputetëve tjerë aktual nga lista e kandidatëve.

Me “përjashtimin” e Veliut nga lista, Ahmeti do ta ketë më lehtë largimin e deputetëve tjerë aktual nga lista e kandidatëve. Zyrtarë të lartë të BDI-së informojnë se në mesin e deputetëve që nuk do të jenë kandidat për 5 qershor, është edhe Rafis Haliti, Xhevat Ademi, Adnan Jashari, Xhemajl Jashari, si dhe tre të tjerë, emrat e të cilëve akoma nuk janë definuar në rrethin e ngushtë të Ahmetit.

Zyrtarë të lartë të BDI-së informojnë se në mesin e deputetëve që nuk do të jenë kandidat për 5 qershor, është edhe Rafis Haliti, Xhevat Ademi, Adnan Jashari, Xhemajl Jashari, si dhe tre të tjerë, emrat e të cilëve akoma nuk janë definuar në rrethin e ngushtë të Ahmetit.

Madje, flitet se edhe Musa Xhaferi mund të jetë në kreun e listës së kandidatëve për deputet, derisa i sigurt mbetet mandati i katërt i Teuta Arifit. Problematike, siç thonë në BDI, mbeten bartësit e listës në Njësinë e dytë dhe Njësinë e parë zgjedhore, pasi përfshihet një terren më i gjerë, si Likova, Kumanova dhe gjysma e Çairit nga njëra anë, ndërsa Buteli, Veriu dhe Karshiaka me gjysmën tjetër të Çairit nga ana tjetër.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *