Home / Lajme / Kronika e zezë / Zgjohu BDI!

Zgjohu BDI!

28 prill-U bë e gjitha si është pritur, tani Artan Grubi më ka borxh një falje publike sepse para jo më shum se 6 mujve, kërkoi nga unë që ti kërkoj po atij falje, sepse bëra fotografin që shkruante “Zgjohu BDI” me të cilën doja në një farë mënyrë me atë foto të zgjoja BDI-në nga gjumi pikërisht me logon e ZGJOHU. Reagimi i tijë atëher për marjen e logos linte mbresën se do të prishet dynjaja, ose vinin pershkaqenët nga Deti Jonë.

E çka tani, do ti marrim faculetat ne dorë dhe do ti çajm shumë të rinjë të cilët pesuan ne kala, që tani gjykatat ne SHkup vlonë nga marja e tyre në në pyetje. Apo të gëzohemi me disa piunë që mbretëresha asnjëher nuk do të bëhen të cilët kan ngelur në mes të rrugës e tani kërkojnë strehim te dikush që është në gjum. Më vjen vaj për të rinjët që pësuan në kala, e për të qeshur kur po lexojë nëpër statuse të ndryshme se Zgjohu është me BDI. Nuk është është ndonjë risi e madhe sepse që nga themelimi i saj ka qen me të, e tani po shpresojë se pikërist kjo ndoshta do ta zgjoj BDI-në ose ose do ta fus edhe më shum në gjum si nëna një fëmi.
U bë e gjitha si është pritur, tani Artan Grubi më ka borxh një falje publike sepse para jo më shum se 6 mujve, kërkoi nga unë që ti kërkoj po atij falje, sepse bëra fotografin që shkruante “Zgjohu BDI” me të cilën doja në një farë mënyrë me atë foto të zgjoja BDI-në nga gjumi pikërisht me logon e ZGJOHU. Reagimi i tijë atëher për marjen e logos linte mbresën se do të prishet dynjaja, ose vinin pershkaqenët nga Deti Jonë.
Facebooku ishte lokacioni ku shpërthej durimi i Artan Grubit. Zënkat filluan kur i dërgova foton në të cilën figuronte logoja e Zgjohu dhe BDI. Më injorizoi duke më lëvdëruar se kam bërë një fotografi të bukur, dhe më pyeste se nga kush kam marrë inspirimin. Tregoja se inspirimi më erdhi nga logoja e bukur e zgjohus dhe përgjumsia e BDI-së. Arrita ti shpjegoj se ajo nuk kishte asnjëfar lidhje me organizatn e tijë, sepse në fund të fundit, logot i marrinë edhe të organizatave më të bujshme, e nuk bëhet kiameti, e për një logo të një organizate joqeveritare siq ishte Zgjohu të cilën e mbajë mend vetëm si organizator i koncerteve. Dhe kështu, Artani i revoltuar sepse i kam prishur terezin, dhe e kam postëruar logon e saj e cila ka moto për zgjim, më largoi nga shoqëria e tijë në facebook, por cka është më e keqja bëri buj edhe në komunën që tani aktualisht punojë. E bëri të madhe sa ska, bile bile kur të gjithë mundohen të punsojnë dikë ai mundoke që të insistojë në largimin tim nga puna, me arsyetimin se kam keqpërdorur një logo.( logo e cila tani nuk egziston por edhe cart tregon se ka qen dorë e zgjatur e BDI-së).
Pasi më largoi nga faqja e tijë, prap nga faqja e komunës në të cilën punojë u mundova që ti shpjegoj se nuk kisha ndërmend që ta ofendoja atë, dhe se logoja që shkruan zgjodhu e kisha mar për të zgjuar BDI-në në të cilën edhe ai ka qen dhe është pjesë e saj, nga gabimet e bëra. Por, edhe faqen e komunës e largoi nga shoqëria e tijë.
Mandej pësuan edhe shkrime të tjera nga Artan Grubi ku në facebook të kryetarit kishte kërkuar që unë ti kërkoj falje, ku dhe e bëra një gjë të tillë, i kërkova falje, duke menduar se nuk është me BDI.
E tani kush han përshesh del edhe në shesh, kur e gjitha doli në pah dua që atë falje që ia pata adresuar Artanit, sepse atëher i kërkova fajle duke u nisur se vërtet ashtu siç thoshte se nuk është me asnjë parti, dhe ashtu duke i dhënë shpresë vetes se ndoshta nuk është me BDI, nëse është burrë dua të mer forc që atë falje të ma kthej mbrapa.

Gjithashtu lexo

Kontrollohen lokalet e zhurmshme në Tetovë – (VIDEO)

Të dielën  rreth orës 1.00 pjestarë të policisë nga Sektori për Punë të Brendëshme në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *