Home / Lajme / Maqedoni / Dita e hapur në UEJL

Dita e hapur në UEJL

7 maj-Poashtu përvec studimeve në ciklin e parë që ofrohen 5 fakultete, administrim I biznesit dhe ekonomisë, drejtësisë administrim publik dhe shkenca politike , teknologjia bashkëkohore dhe fakulteti i gjuhëve kulturave dhe komunikimit, ofrojmë edhe 33 programe studimore në ciklin e dytë qoftë në modelin 3+2 apo 4+1” Sinkron: Zamir Dika, rektor i UEJL-së

Universiteti i Evropës Juglindore, ka hapur dyert sot për studentët e ardhshëm me qëllim që ata të njoftohen për së afërmi me programet studimore që ofron ky universitet. Rektori Dika me këtë rast paralajmëroi se për vitin akademik 2011-2012, UEJL për studentët e ardhëshëm ka një sërë risishë. Gjatë ditës së sotme, një numër i madh i studentëve të ardhshëm vizituan kampusin universitar të UEJL-së, duke u njoftuar me programet studimore. Për vitin akademikë 2011-2012, ky universitet do të pranojë gjithsej 1300 studentë të rinjë. “Këtë vit akademik kemi hapur konkursin dhe ofrojmë programe studimi me mundësi në tri gjuhë, dhe është një avantazhë që krenohemi si universitet ku mundë të zgjedhin të studjojnë qoftë në gjuhën shqipe maqedone apo angleze. Sa për informatë në konkurs kemi hapur mbi 1300 vende në ciklin e parë të studimeve nga të cilët 415 vende për studentët që mësojnë në gjuhën angleze. Poashtu përvec studimeve në ciklin e parë që ofrohen 5 fakultete, administrim I biznesit dhe ekonomisë, drejtësisë administrim publik dhe shkenca politike , teknologjia bashkëkohore dhe fakulteti i gjuhëve kulturave dhe komunikimit, ofrojmë edhe 33 programe studimore në ciklin e dytë qoftë në modelin 3+2 apo 4+1” Sinkron: Zamir Dika, rektor i UEJL-së

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *