Home / Lajme / Maqedoni / RDK publikoi listat për kandidatët për deputetë

RDK publikoi listat për kandidatët për deputetë

6 maj-Ndërkohë, RKD njoftoi se këshilli koordinativ ka vendosur që në SHBA dhe Kanada të përkrahet kandidati për deputet i Komunitetit Shqiptaro-Amerikan nga Illionisi, Tefik Abdullai.

Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) publikoi listat e kandidatëve për deputetë në katër njësi zgjedhore.

Kreu i kësaj partie ka dorëzuar listat zgjedhore pranë Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ).

Ndërkohë, RKD njoftoi se këshilli koordinativ ka vendosur që në SHBA dhe Kanada të përkrahet kandidati për deputet i Komunitetit Shqiptaro-Amerikan nga Illionisi, Tefik Abdullai.

RDK vlerëson se nuk ka nevojë që të paraqitet me kandidat të saj për në Evropë, pasi që ka vlerësuar se tanimë janë tre kandidatura nga tre partitë e tjera shqiptare, që sipas kësaj partie, po e fragmentarizojnë votën shqiptare në diasporë.

RDK thekson se diaspora shqiptare të merrë pjesë në zgjedhje dhe të votoj konform bindjes politik, duke marrë parasysh si[ thuhet performancën cilësore të personave të kandiduar në funksion të mbrojtjes së interesave të diasporës shqiptare. (INA)

Njesia zgjedhore nr.1

1. Nuhi Aliu

2. Almira Curri

3. Muarem Imeri

4. Gikten Aziri

5. Hava Ademi

Njesia zgjedhore nr. 2

1. Selver Jashari

2. Rashit Emini

3. Arjeta Imeri

4. Xhemail Nexhipi

5. Muhamed Curri

Njesia zgjedhore nr. 5

1. Riza Istrefi

2. Artan Dika

3. Arlinda Ibraimi

4. Urim Feriti

5. Vergim Hoxha

Njesia zgjedhore nr. 6

1. Rufi Osmani

2. Izet Zeqiri

3. Flamure Demiri

4. Jusuf Zeqiri

5. Naxhi Xhelili

6. Florija Miftari

7. Fadil Zendeli

8. Shenazi Saliji

9. Sanije Berisha

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *