Home / Lajme / Rajon / Eklips total i hënës të mërkurën

Eklips total i hënës të mërkurën

14 qershor-Hija e tokës do të mbulojë komplet satelitin tonë për 1 orë e 40 minuta; fenomeni natyror nuk ndodh kaq gjatë që prej vitit 2000.
Sipas astronomëve të Observatorit të Schiapparelli-t në Vareze të Italisë, eklipsi i plotë do të jetë në orën 21:30.

Eklipsi i plotë i hënës do të ndodhë të mërkurën, më 15 qershor dhe do të jetë më i gjati në 11 vitet e fundit.
Hija e tokës do të mbulojë komplet satelitin tonë për 1 orë e 40 minuta; fenomeni natyror nuk ndodh kaq gjatë që prej vitit 2000.
Sipas astronomëve të Observatorit të Schiapparelli-t në Vareze të Italisë, eklipsi i plotë do të jetë në orën 21:30. Ndërkohë më 1 korrik pritet që të ndodhë edhe një eklips i pjesshëm diellor, që mund të shihet vetëm në Antarktidë.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *