Home / Lajme / Maqedoni / Ndërroi jetë veprimtari studentor Lirim Xheladini

Ndërroi jetë veprimtari studentor Lirim Xheladini

17 qershor-Shokët e tij që njoftuan për shuarjen e të riut nga Tetova, theksuan se ai ishte një nga nismëtarët e lëvizjeve studenore për reforma dhe ndryshime.

Te enjten ndërroi jetë veprimtari i dalluar studenor nga Tetova, Lirim Xheladini, në moshën e tij 28 vjecare.

Ai ishte një nga themeluesit e USSHM-se duke dhënë kontribut të çmuar në jetën studentore. Shokët e tij që njoftuan për shuarjen e të riut nga Tetova, theksuan se ai ishte një nga nismëtarët e lëvizjeve studenore për reforma dhe ndryshime. AI u varros ne varrezat ne fshatin Sllatine te Tetoves ne pranine e miqve, te afermve dhe shume personaliteteve nga jeta kulturore dhe shoqerore. Koheve te fundit Lirimi punonte ne Pro Credit Bank -Tetove

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *