Home / Lajme / Maqedoni / Shtrenjtohen karburantet

Shtrenjtohen karburantet

Çmimi i shitjes me pakicë i EUROSUPER BS-95, shtrenjtohet për 3,5 denarë dhe arrin në 74,50 denarë, ndërsa e EUROSUPER BS-98, shtrenjtohet për 3 denarë dhe arrin çmimin e ri prej 76 denarë. EURODIZEL (D-E V) shtrenjtohet për 3 denarë dhe do të shitet nga 66 denarë për një litër, ndërsa vaji ekstra i lehtë, do të shitet nga 57 denarë për një litër. Rritet edhe çmimi i shitjes me pakicë të mazutit M-1 NS për 2,018 denarë për kilogram dhe do të arrijë 42,421 denarë.

EUROSUPER BS-95 shtrenjtohet për 3,5 denarë dhe arrin në 74,50 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 shtrenjtohet për 3 denarë dhe arrin çmimin e ri prej 76 denarë. EURODIZEL (D-E V) shtrenjtohet për 3 denarë dhe do të shitet nga 66 denarë për një litër

Shkup, 18 korrik – Benzina dhe dizeli, prej sonte në mesnatë shtrenjtohen prej 3 deri në 3,5 denarë për një litër. Ky është vendimi i Komisionit Regullator për Energjetikë.

Çmimi i shitjes me pakicë i EUROSUPER BS-95, shtrenjtohet për 3,5 denarë dhe arrin në 74,50 denarë, ndërsa e EUROSUPER BS-98, shtrenjtohet për 3 denarë dhe arrin çmimin e ri prej 76 denarë. EURODIZEL (D-E V) shtrenjtohet për 3 denarë dhe do të shitet nga 66 denarë për një litër, ndërsa vaji ekstra i lehtë, do të shitet nga 57 denarë për një litër. Rritet edhe çmimi i shitjes me pakicë të mazutit M-1 NS për 2,018 denarë për kilogram dhe do të arrijë 42,421 denarë.

Çmimi mesatar i naftës së papërpunuar në tregun botëror në periudhën e kaluar 14 ditore ka arritur 116,399 dollarë për barel dhe është për 6,33 për qind më e lartë nga çmimi mesatar i naftës së papërpunuar sipas së cilës janë formuar çmimet vijuese të derivateve të naftës.

Kursi i denarit krahas dollarit në periudhën e kaluar 14 ditore arrinte 43,1754 denarë për një dollarë dhe është për 0,31 për qind më i lartë nga kursi i dollarit sipas së cilit u formuluan çmimet.

Gjithashtu lexo

Mot me diell me erë të dobët deri në mesatare

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht me diell dhe i ngrohtë me erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *