Home / Lajme / Botë / Agjërimi pastron trupin nga lëndët toksike

Agjërimi pastron trupin nga lëndët toksike

23 gusht-Duke pohuar se agjërimi është shumë i dobishëm për pastrimin dhe mbrojtjen e trupit, Kaplan theksoi se shumë fe e këshillojnë agjërimin. “Kuptimi i vërtetë i agjërimit është edukimi i egos”.

Dietologu turk, Erxhan Kaplan, pohon se agjërimi i mbajtur gjatë muajit të Ramazanit është një nga metodat më të vjetra të detoksifikimit.

Kaplan thekson se pas iftarit duhet bërë ecje e lirë ose sport në mënyrë që ushqimet e marra në iftar të mos kthehen në yndyrë.

Detoksifikimi është metoda e mbrojtjes së trupit nga lëndët toksike, të dëmshme, të cilat merren me rrugë të ndryshme dhe presin të hidhen jashtë.

Duke pohuar se agjërimi është shumë i dobishëm për pastrimin dhe mbrojtjen e trupit, Kaplan theksoi se shumë fe e këshillojnë agjërimin. “Kuptimi i vërtetë i agjërimit është edukimi i egos”.

Për besimtarët myslimanë, falja e namazit të teravive zëvendëson ecjen ose sportin e këshilluar nga mjekët

Gjithashtu lexo

Spanja sërish nën frikën e terrorit, parandalohet sulm tjetër, vriten 5 terroristët

Parandalohet një tjetër sulm terrorist në Spanjë, pas atij të Barcelonës ku mbetën të vrarë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *