Home / Lajme / Rajon / Berisha vlerëson rolin e Jahjagës

Berisha vlerëson rolin e Jahjagës

19 gusht-Berisha ka vlerësuar rolin që presidentja Jahjaga “ka luajtur dhe po luan në rritjen dhe konsolidimin e Republikës së Kosovës, si faktor paqeje dhe stabiliteti në Ballkan”, thuhet në kumtesën për media.

presidenten e Kosovës, Atifete Jahjaga, në rezidencën qeveritare në qytetin e Vlorës.

Berisha ka vlerësuar rolin që presidentja Jahjaga “ka luajtur dhe po luan në rritjen dhe konsolidimin e Republikës së Kosovës, si faktor paqeje dhe stabiliteti në Ballkan”, thuhet në kumtesën për media.

Sipas së njëjtës, ai sërish ka vlerësuar vendosmërinë e autoriteteve të Qeverisë së Kosovës për zbatimin e ligjit dhe të rendit kushtetues në të gjithë territorin e saj.

Në anën tjetër, presidentja Jahgaja ka falënderuar kryeministrin Berisha për mbështetjen që ai i ka dhënë dhe i jep Republikës së Kosovës.

“Në këtë takim u diskutua gjerësisht mbi bashkëpunimin politik dhe në të gjithë fushat midis Shqipërisë dhe Kosovës, për përpjekjen e përbashkët në njohjen e mëtejshme dhe konsolidimin e pozicionit ndërkombëtar të Republikës së Kosovës”, theksohet në fund të komunikatës.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *