Home / Lajme / Rajon / Erhard Buhler, dhëndër i Kosovës

Erhard Buhler, dhëndër i Kosovës

9 gusht-Megjithëse kërkoi edhe një vit angazhim në vend për ta përfunduar punën e nisur të ndërmjetësimit për situatën në veri, shefat e tij në NATO nuk ia vazhduan kontratën.

Komandanti i KFOR-it, Erhard Buhler do të largohet këtyre ditëve nga Kosova pasi përfundon misionin.

Megjithëse kërkoi edhe një vit angazhim në vend për ta përfunduar punën e nisur të ndërmjetësimit për situatën në veri, shefat e tij në NATO nuk ia vazhduan kontratën.

Megjithatë gjermani është i lidhur emocionalisht me shqiptarët. Klan Kosova raportoi se ai nuk do të largohet i vetëm nga Kosova por me një nuse shqiptare, me të cilën u njoftua në Prizren gjatë vitit 2004 kur shërbente në trupat gjermane.

Gjithashtu lexo

Rrahje masive në Shkup

Në një restorant në rrugën “Bosnja dhe Hercegovina” në Shkup ka ndodhur një rrahje mes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *