Home / Lajme / Rajon / Ministrja sllovene e Punëve të Jashtme jep dorëheqje

Ministrja sllovene e Punëve të Jashtme jep dorëheqje

11 gusht-“Jap dorëheqje nga funksioni ministre e Punëve të Jashtme, pasi që komisioni për luftë kundër korrupsionit e vendosi nën dyshim punën time dhe atë të ekipit tim”, thotë Kresal në kumtesën, të publikuar në Internet faqen e saj

Ministrja sllovene e Punëve të Jashtme, Katarina Kresal, e cila të martën ofroi dorëheqje, dje publikoi se e braktis Qeverinë pas akuzave për korrupsion.Sipas analistëve, kjo paraqet goditje të re të koalicionit të dobët qeveritar.

“Jap dorëheqje nga funksioni ministre e Punëve të Jashtme, pasi që komisioni për luftë kundër korrupsionit e vendosi nën dyshim punën time dhe atë të ekipit tim”, thotë Kresal në kumtesën, të publikuar në Internet faqen e saj.

Komisioni për luftë kundër korrupsionit e dënoi dje projektin e Ministrisë, në të cilën janë konfirmuar parregullsitë në punë

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *