Home / Lajme / Botë / Në Korenë Jugore është hapur spital për mjekimin e varësisë së internetit

Në Korenë Jugore është hapur spital për mjekimin e varësisë së internetit

Seul, 8 gusht 2011 -Spitalin “Sejv brejn” (Ta shpëtojmë trurin) e udhëheq dr. Li J. Von, i cili tha se mjekimi fillon me skenim të trurit me qëllim që të konfirmohet se cilat zona devijojnë nga funksionimi normal.

Varësia e internetit në Korenë Jugore bëhet problem gjithnjë e më i madh për shkak së cilës është hapur edhe spitali për mjekim të varësisë ga interneti dhe nga video-lojërat.

Spitalin “Sejv brejn” (Ta shpëtojmë trurin) e udhëheq dr. Li J. Von, i cili tha se mjekimi fillon me skenim të trurit me qëllim që të konfirmohet se cilat zona devijojnë nga funksionimi normal.

Pasi që caktohet diagnoza pacientëve, u jepet antidepresues dhe u shënohet terapi për rregullim të disfunksioneve trurore, bazuar në mjekim të mungesës së kujdesit gjegjësisht hiperaktivitetit.

Li vlerëson se ekzistojnë dy lloje nga internet – njerëzit e tërhequr të cilët më tepër e dëshirojnë anonimitetin virtual nga realiteti dhe njerëzit të cilët i tërheq dhuna dhe iluzioni në fuqi që është në rrjetin

Gjithashtu lexo

Tërmet i fortë e goditi pjesën jugore të Altlantikut

Një tërmet me intensitet prej 6,7 ballësh sipas shkallës Rihter e goditi sot pjesën jugore …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *