Home / Lajme / Botë / Forcat egjiptiane të sigurisë kanë hyrë në hapësirat e Al Xhazirës në Kajro

Forcat egjiptiane të sigurisë kanë hyrë në hapësirat e Al Xhazirës në Kajro

12 shtator-Agjencia shtetërore egjiptiane MENA mbrëmë kumtoi se është mbyllur kompania që ka siguruar pajisje për kanalin Al Xhazira Mubashar (drejtpërdrejtë), sepse, siç pohon, nuk ka pasur leje të duhura për punë.

Pjesëtarë të forcave egjiptiane kanë hyrë në hapësirat e TV kanalit Al Xhazira në Egjipt dhe arrestuan një pjesë nga të punësuarit, kumtoi ky TV stacionin i Katarit.

Agjencia shtetërore egjiptiane MENA mbrëmë kumtoi se është mbyllur kompania që ka siguruar pajisje për kanalin Al Xhazira Mubashar (drejtpërdrejtë), sepse, siç pohon, nuk ka pasur leje të duhura për punë.

Pasi filloi me punë në vitin 1996 Al Xhazira u bë shumë TV kanal i respektuar në Lindjen e Afërt dhe më gjerë, edhe pse shpesh herë kishte probleme me qeveritë në kët rajon, në të cilin mediumet megjithatë janë në mënyrë të fuqishme të kontrolluara, transmetuan agjencitë botërore.(MIA)

Gjithashtu lexo

Pakistan: Vdesin gjashtë ushtarë pas shpërthimit të bombës

Një bombë rrugore, e cila ka pasur cak një konvonj me trupa ushtarake në jugperëndim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *