Home / Lajme / Maqedoni / Prej nesër fillon Scardina Fest – Ditët e Kulturës në Tetovë

Prej nesër fillon Scardina Fest – Ditët e Kulturës në Tetovë

25 shtator-Nesër, me fillim në orën 12 në hapësirat e qendrës, LOJA, përmes një konference për shtyp, do të informojë në mënyrë me te detajuar për programin dhe idenë e festivalit.

Qendra LOJA informon se prej datës 26 shtator e deri më 1 tetor, të këtij viti, organizon festivalin Scardina Fest -Ditët e Kulturës në Tetovë.

Nesër, me fillim në orën 12 në hapësirat e qendrës, LOJA, përmes një konference për shtyp, do të informojë në mënyrë me te detajuar për programin dhe idenë e festivalit.

Në kuadër të këtij manifestimi do të këtë aktivitete të shumta: projeksione filmash, ekspozita, shfaqje teatri, koncerte, instalacione, prodhime video-filmash, debate etj, thuhet në kumtesën e Qendrës Loja.

Scardina Fest, organizohet me mbështetje të Ambasadës Amerikane.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *