Home / Lajme / Maqedoni / Presidenti Ivanov u dëshiron sukses dhe fitim të diturisë filloristëve nga SHF ‘Goce Dellçev

Presidenti Ivanov u dëshiron sukses dhe fitim të diturisë filloristëve nga SHF ‘Goce Dellçev

1 shtator- Gjithë jetën do të ketë kërkim i njohurive më të reja e më të reja, por atë që do ta mësoni në shkollën fillore do të jetë jeta juaj sepse hapat e para janë te burim ku është ujit më i pastër, ndërsa ju tani në këtë moment kur do ta pini ujin më të pastër, kur do t’i mësoni numrat dhe shkronja, kur do të mësoni për Maqedoninë dhe ju jeni ato që një ditë do ta udhëheqin shtetin” tha presidenti Ivano

Presidenti i Republikës të Maqedonisë Gjorge Ivanov sot në fillimin e vitit të ri shkollor e vizitoi shkollën fillore “Goce Dellçev” në Shkup filloristëve u dëshiroi sukses dhe kërkim të diturisë.

“Me këtë ditë fillon kërkimi i diturisë, dituri e cilat asnjëherë nuk përfundon. Gjithë jetën do të ketë kërkim i njohurive më të reja e më të reja, por atë që do ta mësoni në shkollën fillore do të jetë jeta juaj sepse hapat e para janë te burim ku është ujit më i pastër, ndërsa ju tani në këtë moment kur do ta pini ujin më të pastër, kur do t’i mësoni numrat dhe shkronja, kur do të mësoni për Maqedoninë dhe ju jeni ato që një ditë do ta udhëheqin shtetin” tha presidenti Ivanov.

Filloristët nga dita parë shkollore u pritën me shfaqe solemne të përgatitur nga nxënësit e klasave më të larta

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *